Ervaringen van anderen

Wat andere van DIANA vinden?

”Gebruik het al meer dan 25 jaar! Is echt top!”

” Geweldig spul, ben blij dat ik het nu ook in Nederland kan bestellen. Heb weer twee tubes !”

” Dit is super spul, altijd in huis.”,” Prima spray en ruikt ook zo lekker!”

”Het is een super product. Ik koop het altijd in Oostenrijk tijdens de wintersport. In de sneeuw wandelen geeft dan zoveel spierpijn dat een Oostenrijkse skileraar me hier op attent maakte. Het werkt echt. De showerfoam ken ik niet maar de balsem en spray lotion zijn fantastisch.”

”Prima spul heb het jaren geleden in Oostenrijk gekocht.”

”Heb ik al een keer gebruikt werkt Super.”

”Omg kijk, Frazbrandwein komt eindelijk naar Nederland.”

”Een heel fijn product gebruikt het al jaren.”

”Staat standaard in de medicijnen bak. Super spul.”

”Heerlijk! Elk jaar nemen we deze mee uit Oostenrijk.”

”Altijd gebruikt voor de kuiten.”

”Koop het al jaren in Oostenrijk, geweldig spul.”

”Normaal neem ik het altijd mee uit Oostenrijk, maar aangezien de wintersport niet doorging heb ik het hier besteld. De verstuiver en de tube crème gebruik ik al jaren. Tijdens de wintersport maar ook thuis, bij spierpijn, hoofdpijn , pijn in mijn nek. ”

”Geweldig, Wat ik altijd doe als ik hoofdpijn heb, neem een papieren zakdoekje. Voor dat ik naar bed gaan doe ik er wat Diana op, leg ik op mijn hoofd, en een paar keer goed inademen.En volgende dag hoofdpijn weg.”

”Oh dit is zo super goed spul, koop het altijd in Oostenrijk.Maar niet geweest door de Corona, ik heb niks meer.”

”Na een hele intensieve training raad ik Diana balsem zeker aan. Ontspant de vermoeide spieren direct waardoor je de dag erna veel minder spierpijn hebt. Helemaal geweldig in combinatie met de douchefoam.”

”Eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar! Top producten. Lekker voor en na het sporten, werkt goed tegen de spierpijn.”

”Ik ben super fan.”

”Wat een geweldig product! Gebruik het al 4jaar sinds ik in Oostenrijk kom. Werk echt en voelt super lekker met bijvoorbeeld. spierpijn na het wandelen in de sneeuw of na het skiën. Ik gebruik de spray, balsem en crème. De spray vind ik persoonlijk het fijnst.”